• head_banner

Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab laju aliran kana port a angger, piston kalayan luas épéktip anu ageung ngagaduhan kecepatan rendah sareng dorong anu luhur, upami henteu, kecepatan tinggi sareng dorongan rendah. Upami aya minyak di port B sareng minyak balik di port a, piston sékundér bakal balik deui ka titik akhir heula, teras piston anu munggaran bakal balik

Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

2. Karakteristik silinder hidrolik teleskopis nyaéta: stroke anu tiasa dianggo panjang pisan, sareng tiasa disingget nalika teu jalan. Éta cocog pikeun waktos-waktos dimana rohangan instalasi terbatas sareng syarat perjalanan panjang pisan, sapertos booming teleskopik treuk tipper sareng derek. Nalika silinder hidrolik teleskopik manjangan saléngkah-léngkah, daérah damel anu épéktip turun laun. Nalika laju aliran input angger, laju penyuluhan laun ningkat; nalika beban éksternal konstan, tekanan kerja silinder hidrolik ningkat laun. Sambungan silinder hidrolik teleskopis tunggal lakukeun gumantung kana tekanan minyak, sareng kontraksi gumantung kana beurat diri atanapi beban. Ku alatan éta, éta dipaké dina kasus miring atanapi rotasi nangtung tina blok silinder ..

3.a. Sambungan antara silinder sareng silinder
Aya seueur jinis hubungan antara silinder sareng silinder, sapertos sambungan rod tarik, sambungan flange, sambungan ring satengah jero, sambungan las. Sambungan las dipilih di dieu. Sajenis

b. Sambungan antara piston sareng rod piston
Patalina antara piston sareng rod piston seuseueurna nyoko kana struktur sambungan benang sareng struktur sambungan konci clamping. Struktur sambungan benang saderhana sareng praktis, sareng éta seueur dianggo; mékanisme sambungan konci clamping cocog pikeun silinder sareng tekanan kerja ageung sareng geter ageung mesin damel. Ku alatan éta, struktur sambungan anu diulirkeun dipilih tina sababaraha faktor.

c. Faktor kaamanan blok silinder hidrolik
Pikeun blok silinder, tekanan hidrolik, gaya mékanis sareng faktor kaamanan sadayana aya pangaruh dina blok silinder. Gagalna silinder hidrolik kusabab tekanan tinggi sareng kaleungitan kapasitas damel normal sering diwujudkeun dina tilu bentuk: masalah kakuatan, masalah kaku sareng masalah kualitatif, sareng anu paling penting nyaéta masalah kakuatan. Pikeun mastikeun kakuatan blok silinder, urang kedah ngémutan faktor kaamanan anu saluyu

Aplikasi 

Truck Telescopic Hydraulic CylinderTruck Telescopic Hydraulic CylinderTruck Telescopic Hydraulic Cylinder

Spésifikasi Detil

Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

Truck Telescopic Hydraulic Cylinder Truck Telescopic Hydraulic Cylinder Truck Telescopic Hydraulic Cylinder Truck Telescopic Hydraulic Cylinder Truck Telescopic Hydraulic Cylinder Truck Telescopic Hydraulic Cylinder Truck Telescopic Hydraulic Cylinder


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Hydraulic Flap Telescopic Cylinder

      Silinder Teleskopis Flap Hidrolik

      Detil Produk Flap hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat unloading bahan modéren. Salami éta dicadangkeun, éta sacara otomatis sareng langsung tiasa ngabongkar bahan. Efisiensi ngabongkar pisan tinggi sareng lebu kirang. Dumper kedah ngamimitian motor stasiun hidrolik supados panangan tekanan naék kana posisi anu luhur, teras mobil gondola anu dieusian pinuh ditarik ku mesin shunting gerbong anu beurat, sareng éta ayana dina balok pendukung mobil dumper. Vibrator plat tukang nyaéta ...

    • Loader Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Loader

      Detil Produk 1. Hal ieu utamina urang ed pikeun penggalian ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃). Fitur Utama 2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: seleksi bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng iklan ...

    • HSG01-E Series Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik HSG01-E Series

      Detil Produk tipe rékayasa hidrolik silinder hidrolik silinder hidrolik tipe tunggal piston tipe tunggal, anu ngagaduhan karakteristik struktur saderhana, operasi anu dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa anu gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés. Panilitian sareng Desain 1. Perusahaan urang gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun ...

    • Piston Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Piston

      Detil Produk: 1. Silinder hidrolik bénsor The silinder bore bakal dipilih numutkeun tekanan kerja, suhu damel, kaayaan damel sareng sarat-sarat khusus anu sanés. 1.1 Tabung Silinder: tabung baja seamless presisi anu digambar tiis, tabung baja seamless panas digulung, tabung palsu. 1.2 Bahan Tabung: SAE1020 (20 #), SAE1045 (45 #), 16Mn (Q345B), 27SiMn, jsb. 1.3 Kasar permukaan: R0.16-0.32μm 1.4 Di jero Chromating: Upami diperlukeun, bak jero bakal dikromasi. 2. Batang piston 2.1 Rod Bahan: 35 #, SAE1045 (45 #) ...

    • Excavator Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Excavator

      Detil Produk 1. séri Ékskavator dobel dobel silinder hidrolik tunggal dipaké salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel ieu ...