• head_banner

Produk

  • Piston Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Piston

    Detil Produk: 1. Silinder hidrolik bénsor The silinder bore bakal dipilih numutkeun tekanan kerja, suhu damel, kaayaan damel sareng sarat-sarat khusus anu sanés. 1.1 Tabung Silinder: tabung baja seamless presisi anu digambar tiis, tabung baja seamless panas digulung, tabung palsu. 1.2 Bahan Tabung: SAE1020 (20 #), SAE1045 (45 #), 16Mn (Q345B), 27SiMn, jsb. 1.3 Kasar permukaan: R0.16-0.32μm 1.4 Di jero Chromating: Upami diperlukeun, bak jero bakal dikromasi. 2. Batang piston 2.1 Rod Bahan: 35 #, SAE1045 (45 #) ...
  • Hydraulic Flap Telescopic Cylinder

    Silinder Teleskopis Flap Hidrolik

    Detil Produk Flap hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat unloading bahan modéren. Salami éta dicadangkeun, éta sacara otomatis sareng langsung tiasa ngabongkar bahan. Efisiensi ngabongkar pisan tinggi sareng lebu kirang. Dumper kedah ngamimitian motor stasiun hidrolik supados panangan tekanan naék kana posisi anu luhur, teras mobil gondola anu dieusian pinuh ditarik ku mesin shunting gerbong anu beurat, sareng éta ayana dina balok pendukung mobil dumper. Vibrator plat tukang nyaéta ...
  • Hydraulic Bottle Jack

    Jack Botol Hidrolik

    Detil Produk Prinsip kerja tina jack hidrolik nyaéta rengkuh drive anu piston leutik ka luhur. Minyak dina bak minyak di sedot kana bagian handap piston alit ngalangkungan pipa minyak sareng klep hiji arah. Nalika rengkuhna diteken ka handap, piston leutik dihalangan ku klep hiji arah. Minyak dina bagian handap piston leutik diteken kana bagian handap piston ageung ngalangkungan sirkuit minyak internal sareng klep hiji arah, sareng bagian handap pisto alit ...
  • Hydraulic Station

    Stasion hidrolik

    Detil Produk stasiun hidrolik 1. Sistem kontrol hidrolik klasik, hemat énergi sareng desain héjo perlindungan lingkungan. 2. Desain prosés ketat mastikeun pemanfaatan énergi tinggi. 3. Sora rendah, teu aya kabocoran. 4. Komponén utama nyaéta mérek terkenal internasional, sistem anu aman sareng stabil. 5. Struktur kompak, kakuatan anu kuat, frékuénsi kerja anu luhur. 6. Sadaya komponén mastikeun silih gentos sareng tingkat ngamimitian anu luhur. Ngajaga Éta mangrupikeun tindakan anu penting pikeun ngendalikeun polutan minyak ...
  • Hydraulic Power Unit

    Unit Daya Hidrolik

    Detil Produk Unit kakuatan hidrolik mangrupikeun stasiun hidrolik terpadu mikro. Éta diwangun ku motor, pompa minyak, blok klep terpadu, blok klep mandiri, klep hidrolik sareng sababaraha aksésoris hidrolik (sapertos akumulator). Dibandingkeun sareng stasiun hidrolik konvensional sareng prinsip anu sami, éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, volume alit, beurat enteng, efisiensi tinggi, kinerja anu dipercaya, penampilan anu saé, henteu aya kabocoran sareng harga murah. Ayeuna, produk ieu ngagaduhan ...
  • Truck Brake Lining

    Lapisan Marake Treuk

    Detil Produk 1.Wirir gaduh sistem manajemen anu lengkep sareng ilmiah pikeun bagian mobil sareng komponenana. Shandong weirun Auto Parts Co., Ltd. diaku ku industri pikeun integritas, kakuatan sareng kualitas produk. Ngabagéakeun babaturan ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang, ngabimbing sareng negosiasi bisnis. Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan produksi bahan gesekan propésional. Produk utama nyaéta sababaraha jinis pelapis rem. Éta cocog pikeun sagala jinis minitype, lampu sareng tugas beurat ...
  • HSG01-E Series Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik HSG01-E Series

    Detil Produk tipe rékayasa hidrolik silinder hidrolik silinder hidrolik tipe tunggal piston tipe tunggal, anu ngagaduhan karakteristik struktur saderhana, operasi anu dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa anu gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés. Panilitian sareng Desain 1. Perusahaan urang gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun ...
  • Car Jack

    Mobil Jack

    Detil Produk 1. Struktur jack gunting Éta diwangun ku dasar, sapasang panangan panangan handap, sapasang panangan panangan luhur, pelana, bantalan pesawat, kacang, cangkang, batang pin sareng batang sekrup. Tepi sapasang panangan panangan luhur dirobih ka jero janten kaku, sareng tungtung na kabentuk janten gir na meshed; ujung sapasang panangan panangan anu handap dihurungkeun ka luar janten tulang rusuk anu nguatkeun, sareng ujungna kabentuk janten roda roda gigi sareng meshed. 2. Prinsip jack gunting The ...
  • Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

    Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

    Detil Produk 1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab tingkat aliran ...
  • Loader Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Loader

    Detil Produk 1. Hal ieu utamina urang ed pikeun penggalian ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃). Fitur Utama 2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: seleksi bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng iklan ...
  • Excavator Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Excavator

    Detil Produk 1. séri Ékskavator dobel dobel silinder hidrolik tunggal dipaké salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel ieu ...