• head_banner

Kumaha Ngajaga Silinder Hidrolik

Laksanakeun padamelan anu saé dina meresihan, hoyong damel padamelan anu hadé dina pangropéa silinder hidrolik, maka éta kedah ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngabersihkeun. Ieu mangrupikeun aspek anu penting pisan, silinder hidrolik dina prosés panggunaan jangka panjang bakal ngahasilkeun seueur lebu sareng noda, upami henteu diberesihan dina waktosna, éta bakal mangaruhan panggunaan normal produk, janten urang kedah ngalakukeun padamelan anu saé dina meresihan peralatan saatos dianggo unggal dinten, anu ogé mangrupakeun metode perawatan anu saé pikeun alat-alat ieu.

Mimiti, minyak hidrolik kedah dirobih sacara rutin sareng layar saring sistem kedah diberesihan pikeun mastikeun kabersihan sareng manjangkeun umur jasa.
Kadua, silinder minyak dina unggal panggunaan, pikeun ngalaksanakeun panyuluhan lengkep sareng kontraksi tina uji coba salami 5 stroke, teras lumpat kalayan beban. Kunaon Ku cara kieu, hawa dina sistem tiasa béak, sareng sistemna tiasa dipanaskeun. Ayana hawa atanapi cai dina sistem sacara efektif tiasa nyingkahan fenomena ledakan gas (atanapi kobong) dina blok silinder, anu bakal ngarusak segel sareng nyababkeun kabocoran internal tina silinder minyak.
Katilu, suhu sistem kedah dikontrol saé. Upami suhu minyak teuing, umur jasa segel bakal dikirangan. Upami suhu minyak seueur teuing kanggo waktos anu lami, segelna bakal permanén cacad atanapi bahkan leres-leres henteu leres.
Kaopat, ngajagi bagian luar batang piston pikeun nyegah karusakan segel ku nabrak sareng ngagosok. Bersihkeun cincin debu tina segel dinamis tina silinder minyak sareng sédimén dina batang piston anu kakeunaan, supados nyegah kokotor dina permukaan batang piston tina lebet kana silinder minyak sareng ngarusak piston, silinder atanapi segel.
Kalima, parios benang, baud sareng bagian panyambungna anu sanés, sareng pasang gancangna upami éta leupas.
Kagenep, sering lubricate bagian sambungan pikeun nyegah korosi atanapi maké teu normal dina kaayaan bébas minyak.


Waktos Posting: Dec-04-2020