• head_banner

Kumaha Disesuaikan Silinder Hidrolik

Silinder hidrolik, kanyataanna, mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina alat mékanis. Sakuduna nyumponan sarat dorong, stroke, rohangan instalasi sareng ukuran instalasi sadaya alat. Struktur kompak khusus mesin konstruksi, wates silinder ketat pisan.
Saatos nangtoskeun dorong (daya tarik), stroke, laju gerak sareng modeu pamasangan silinder minyak, tekanan sareng laju aliran pompa minyak utama, tekanan sareng dorong silinder minyak ditangtoskeun, sareng diameter jero tina silinder minyak ditangtoskeun. Laju sareng diaméter jero silinder minyak nangtukeun tingkat aliran pompa minyak.
Upami anjeun terang diameter jero, tekanan kerja, stroke sareng modeu sambungan tina silinder minyak, anjeun tiasa milih jinisna. Aya standar nasional pikeun minyak silinder, sareng modél anu biasa dianggo disebat silinder standar.

Salaku conto, Numutkeun dorongan 4 ton, tiasa diitung yén upami tekanan Bai tina silinder minyak didesain janten 8Mpa, diameter jero silinder minyak nyaéta 80, sareng modél cilinder minyak 80 * 40 * 300-8mpa. Silinder tipe rod tiasa dianggo kalayan harga murah sareng perawatan anu merenah. Upami tekanan tina silinder minyak nyaéta 16MPa, diameter jero silinder minyak nyaéta 60, sareng modél silinder minyak nyaéta 60 * 35 * 300-16mpa , sareng jinis las atanapi jinis rod tarik tiasa dianggo. Disarankeun anjeun ngagabungkeun tekanan sistem pakakas mékanis pikeun nangtoskeun tekanan kerja tina silinder minyak heula. Upami alat mékanis parantos réngsé, tekanan sistem kedah langkung handap, biasana kirang ti 5MPa. Upami alat mékanisna kasar mesin, tekanan sistem kedah langkung luhur

Nanging, standar silinder minyak seueur sareng henteu leres, kalebet standar nasional, standar Kamentrian mesin, sareng ragam standar industri. Tong cilinder, sealing, konéksi sareng metode eksperimen cilinder minyak ngagaduhan standar séwang-séwangan. Cara anu pangsaéna nyaéta suplai ngagambar ka pabrik.


Waktos Posting: Dec-04-2020