• head_banner

Silinder Hidrolik Loader

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Detil

f9e03c6b1fa57018eeac95e51b46984IMG_9248

1. Éta utamina urang ed pikeun penggalian anu ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃).

Fitur Utama

2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: pilihan bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng adaptasi numutkeun analisis frékuénsi beban, sareng deteksi cacat ultrasonik diadopsi salaku spésifikasi tekanan tinggi pikeun ngawujudkeun ukuran leutik, beurat-beurat, kakuatan tinggi sareng reliabilitas tinggi.

b. Sistem panyegelan: cincin segel anu dilakukeun ku NOK Jepang sareng Parker Amérika Serikat, anu tiasa ngungkulan kaayaan jasa rékayasa sipil sareng industri konstruksi, ogé desain sistem panyegelan unik perusahaan kami, tiasa nyegah lebu keusik, ngirangan kabocoran minyak sareng kéngingkeun pilem minyak pangsaéna batang piston.

c. Blok silinder: permukaan jero blok silinder anu didamel saluyu sareng kakuatan sareng ukuran anu cocog parantos kahontal kasarna sareng permukaan anu atos sareng ningkat tahan tahan saatos ngagulung.

d. Rod piston: dina dasar pemadamian frékuénsi luhur, résistansi karat, résistansi maké sareng résistansi karusakan ningkat ku plating kromium keras nikel. Salaku tambahan, CNC rolling mastikeun seragam sareng finish luhur permukaan, sahingga mastikeun pilem minyak anu saé dina permukaan sareng ningkatkeun kahirupan produk.
Prinsip kerja silinder hidrolik:
Karya silinder hidrolik sami sareng sateuacanna. Bagéan anu paling dasar nyaéta alat-alat knalpot, alat-alat panyangga, alat panyegelan, batang piston sareng piston, sirah silinder sareng laras silinder. Saatos langkung ti 10 taun panilitian industri, mendakan yén prinsip damel masing-masing silinder ampir sami. Éta kagambar ku Jack manual yén jack mangrupikeun silinder minyak anu kawilang saderhana. Ngaliwatan tekanan manual, minyak hidrolik asup kana silinder minyak ngalangkungan klep tunggal, sareng minyak hidrolik dina silinder minyak henteu tiasa dibalikkeun kusabab klep tunggal. Maksakeun tuasna ka luhur, teras teraskeun ngadamel minyak hidrolik teraskeun lebet kana silinder hidrolik. Ku cara kieu, uas naék teras-terasan sareng ngarengsekeun padamelanana. Nalika perlu diturunkeun, buka klep hidrolik supados minyak hidrolik balik deui kana kotak surat. Ieu mangrupikeun prinsip kerja anu paling saderhana, sareng pamutahiran sanés didamel dumasar kana ieu

Aplikasi

b465698e79330b55aaa1f02641cee36fb3cbb5349aa1e22d6ae32842b0590e


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • HSG01-E Series Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik HSG01-E Series

      Detil Produk tipe rékayasa hidrolik silinder hidrolik silinder hidrolik tipe tunggal piston tipe tunggal, anu ngagaduhan karakteristik struktur saderhana, operasi anu dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa anu gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés. Panilitian sareng Desain 1. Perusahaan urang gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun ...

    • Excavator Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Excavator

      Detil Produk 1. séri Ékskavator dobel dobel silinder hidrolik tunggal dipaké salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel ieu ...

    • Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

      Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

      Detil Produk 1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab tingkat aliran ...

    • Piston Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Piston

      Detil Produk: 1. Silinder hidrolik bénsor The silinder bore bakal dipilih numutkeun tekanan kerja, suhu damel, kaayaan damel sareng sarat-sarat khusus anu sanés. 1.1 Tabung Silinder: tabung baja seamless presisi anu digambar tiis, tabung baja seamless panas digulung, tabung palsu. 1.2 Bahan Tabung: SAE1020 (20 #), SAE1045 (45 #), 16Mn (Q345B), 27SiMn, jsb. 1.3 Kasar permukaan: R0.16-0.32μm 1.4 Di jero Chromating: Upami diperlukeun, bak jero bakal dikromasi. 2. Batang piston 2.1 Rod Bahan: 35 #, SAE1045 (45 #) ...

    • Hydraulic Flap Telescopic Cylinder

      Silinder Teleskopis Flap Hidrolik

      Detil Produk Flap hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat unloading bahan modéren. Salami éta dicadangkeun, éta sacara otomatis sareng langsung tiasa ngabongkar bahan. Efisiensi ngabongkar pisan tinggi sareng lebu kirang. Dumper kedah ngamimitian motor stasiun hidrolik supados panangan tekanan naék kana posisi anu luhur, teras mobil gondola anu dieusian pinuh ditarik ku mesin shunting gerbong anu beurat, sareng éta ayana dina balok pendukung mobil dumper. Vibrator plat tukang nyaéta ...