• head_banner

Jack hidrolik

  • Hydraulic Bottle Jack

    Jack Botol Hidrolik

    Detil Produk Prinsip kerja tina jack hidrolik nyaéta rengkuh drive anu piston leutik ka luhur. Minyak dina bak minyak di sedot kana bagian handap piston alit ngalangkungan pipa minyak sareng klep hiji arah. Nalika rengkuhna diteken ka handap, piston leutik dihalangan ku klep hiji arah. Minyak dina bagian handap piston leutik diteken kana bagian handap piston ageung ngalangkungan sirkuit minyak internal sareng klep hiji arah, sareng bagian handap pisto alit ...
  • Car Jack

    Mobil Jack

    Detil Produk 1. Struktur jack gunting Éta diwangun ku dasar, sapasang panangan panangan handap, sapasang panangan panangan luhur, pelana, bantalan pesawat, kacang, cangkang, batang pin sareng batang sekrup. Tepi sapasang panangan panangan luhur dirobih ka jero janten kaku, sareng tungtung na kabentuk janten gir na meshed; ujung sapasang panangan panangan anu handap dihurungkeun ka luar janten tulang rusuk anu nguatkeun, sareng ujungna kabentuk janten roda roda gigi sareng meshed. 2. Prinsip jack gunting The ...