• head_banner

Silinder Hidrolik

  • Piston Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Piston

    Detil Produk: 1. Silinder hidrolik bénsor The silinder bore bakal dipilih numutkeun tekanan kerja, suhu damel, kaayaan damel sareng sarat-sarat khusus anu sanés. 1.1 Tabung Silinder: tabung baja seamless presisi anu digambar tiis, tabung baja seamless panas digulung, tabung palsu. 1.2 Bahan Tabung: SAE1020 (20 #), SAE1045 (45 #), 16Mn (Q345B), 27SiMn, jsb. 1.3 Kasar permukaan: R0.16-0.32μm 1.4 Di jero Chromating: Upami diperlukeun, bak jero bakal dikromasi. 2. Batang piston 2.1 Rod Bahan: 35 #, SAE1045 (45 #) ...
  • Hydraulic Flap Telescopic Cylinder

    Silinder Teleskopis Flap Hidrolik

    Detil Produk Flap hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat unloading bahan modéren. Salami éta dicadangkeun, éta sacara otomatis sareng langsung tiasa ngabongkar bahan. Efisiensi ngabongkar pisan tinggi sareng lebu kirang. Dumper kedah ngamimitian motor stasiun hidrolik supados panangan tekanan naék kana posisi anu luhur, teras mobil gondola anu dieusian pinuh ditarik ku mesin shunting gerbong anu beurat, sareng éta ayana dina balok pendukung mobil dumper. Vibrator plat tukang nyaéta ...
  • HSG01-E Series Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik HSG01-E Series

    Detil Produk tipe rékayasa hidrolik silinder hidrolik silinder hidrolik tipe tunggal piston tipe tunggal, anu ngagaduhan karakteristik struktur saderhana, operasi anu dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa anu gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés. Panilitian sareng Desain 1. Perusahaan urang gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun ...
  • Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

    Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

    Detil Produk 1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab tingkat aliran ...
  • Loader Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Loader

    Detil Produk 1. Hal ieu utamina urang ed pikeun penggalian ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃). Fitur Utama 2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: seleksi bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng iklan ...
  • Excavator Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Excavator

    Detil Produk 1. séri Ékskavator dobel dobel silinder hidrolik tunggal dipaké salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel ieu ...