• head_banner

Jack Botol Hidrolik

  • Hydraulic Bottle Jack

    Jack Botol Hidrolik

    Detil Produk Prinsip kerja tina jack hidrolik nyaéta rengkuh drive anu piston leutik ka luhur. Minyak dina bak minyak di sedot kana bagian handap piston alit ngalangkungan pipa minyak sareng klep hiji arah. Nalika rengkuhna diteken ka handap, piston leutik dihalangan ku klep hiji arah. Minyak dina bagian handap piston leutik diteken kana bagian handap piston ageung ngalangkungan sirkuit minyak internal sareng klep hiji arah, sareng bagian handap pisto alit ...