• head_banner

Silinder Hidrolik HSG01-E Series

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk
Téknik silinder hidrolik jinis HSG mangrupikeun silinder hidrolik tipe tunggal piston rod tunggal, anu ngagaduhan ciri struktur saderhana, operasi anu tiasa dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés.

HSG01-E Series Hydraulic Cylinder HSG01-E Series Hydraulic Cylinder   HSG01-E Series Hydraulic CylinderHSG01-E Series Hydraulic CylinderHSG01-E Series Hydraulic Cylinder

Panilitian sareng Desain

1. Perusahaan kami gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun pangalaman téknis.

2. Silinder hidrolik langkung seueur dianggo dina industri rékayasa mékanis, sareng sarat téknisna ogé langkung luhur sareng langkung luhur. Utamana ngagunakeun sababaraha jinis tekanan pikeun nyieun ciri plastik tiis logam na dina suhu normal. Pamakéan alat ngagugulung nyaéta nandakeun tekanan anu tangtu dina permukaan produk, sahingga logam permukaan produkna bakal ngagaduhan aktivitas plastik, sareng ngeusianana kana lebak cekung low residual awal, sahingga ngahasilkeun bahan damel Nilai kasar produkna turun. Kusabab deformasi palastik tina logam permukaan anu diteken kana tekanan hidrolik, pengerasan tiis tina lapisan permukaan sareng panyempurnaan bijil ngawangun bentuk serat anu pas. Kakuatan sareng teu karasa lapisan résidu sésa ningkat, sahingga ningkatkeun résistansi korosi sareng tahan tahan tina produk workpiece.

3. Désain catetan silinder hidrolik:
a. Pamakéan alat, kaayaan bahan gawé.
b. Karakteristik struktural mékanisme kerja, kaayaan beban, sarat gancang, ukuran stroke sareng sarat aksi.
c. Tekanan kerja anu dipilih tina sistem hidrolik.

4. Urang tiasa ngadamel silinder numutkeun logo palanggan.

Silinder hidrolik 5.Our kami gaduh seueur jinis, tiasa ngadamel numutkeun unggal pelanggan 'syarat, spésifikasi sareng gambar.

Aplikasi
Silinder hidrolik dianggo pikeun pangangkut mobil, mesin pengemasan, panén pertanian, bajak elehan hidrolik tatanén, platform angkat.

HSG01-E Series Hydraulic Cylinder HSG01-E Series Hydraulic Cylinder HSG01-E Series Hydraulic Cylinder HSG01-E Series Hydraulic Cylinder


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Loader Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Loader

      Detil Produk 1. Hal ieu utamina urang ed pikeun penggalian ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃). Fitur Utama 2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: seleksi bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng iklan ...

    • Piston Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Piston

      Detil Produk: 1. Silinder hidrolik bénsor The silinder bore bakal dipilih numutkeun tekanan kerja, suhu damel, kaayaan damel sareng sarat-sarat khusus anu sanés. 1.1 Tabung Silinder: tabung baja seamless presisi anu digambar tiis, tabung baja seamless panas digulung, tabung palsu. 1.2 Bahan Tabung: SAE1020 (20 #), SAE1045 (45 #), 16Mn (Q345B), 27SiMn, jsb. 1.3 Kasar permukaan: R0.16-0.32μm 1.4 Di jero Chromating: Upami diperlukeun, bak jero bakal dikromasi. 2. Batang piston 2.1 Rod Bahan: 35 #, SAE1045 (45 #) ...

    • Excavator Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Excavator

      Detil Produk 1. séri Ékskavator dobel dobel silinder hidrolik tunggal dipaké salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel ieu ...

    • Hydraulic Flap Telescopic Cylinder

      Silinder Teleskopis Flap Hidrolik

      Detil Produk Flap hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat unloading bahan modéren. Salami éta dicadangkeun, éta sacara otomatis sareng langsung tiasa ngabongkar bahan. Efisiensi ngabongkar pisan tinggi sareng lebu kirang. Dumper kedah ngamimitian motor stasiun hidrolik supados panangan tekanan naék kana posisi anu luhur, teras mobil gondola anu dieusian pinuh ditarik ku mesin shunting gerbong anu beurat, sareng éta ayana dina balok pendukung mobil dumper. Vibrator plat tukang nyaéta ...

    • Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

      Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

      Detil Produk 1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab tingkat aliran ...