• head_banner

Silinder Hidrolik Excavator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Séri 1. Ékskavator tina dua kali silinder hidrolik tipe tunggal silinder hidrolik dianggo salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel tina séri silinder hidrolik ieu nyaéta segel impor. Beungeut batang piston dikeras sareng dilapis ku kromium heuras, sareng kasarna saatos digosok tiasa ngahontal Ra0.08, Silinder sirah panyerepan téknologi Kayaba khusus dikembangkeun numutkeun kaayaan kerja tina penggalian. Bahanna nyaéta beusi mulur, sareng dua tungtung na dipangga ku panyangga ngambang. Éta ngagaduhan kinerja bantalan anu saé. Utamana dianggo pikeun sévariator hidrolik séri PC sareng pengali hidrolik sanés anu dihasilkeun di bumi sareng luar negeri.

17ae773082db306eb515c518d221797 773590aa46ff445876622c749ddcfd2

2. Fitur desain silinder hidrolik excavator:

A. Rod piston didamel tina taneuh padet anu kuat kakuatan tinggi. Beungeut rod piston dipareuman ku frékuénsi sedeng nepi kana karasa maksimum HRC62. Permukaan rod piston dilapis ku prasasti anu keras sareng digosok kanggo nyayogikeun permukaan tahan dampak pikeun nyegah piston narik sareng nabrak, umur segel diperpanjang ngagaduhan faktor kaamanan sahenteuna 5 kali kakuatan tarik dina tekanan anu dipeunteun dina bagian silang minimum rod piston sareng rakitan piston.

B. Panangan baju panangan didamel tina beusi mulur numutkeun situs penggalian. Éta didamel tina beusi tuang nodular sareng tahan tahan ageman anu luhur. Éta dilengkepan bantalan geser anu diimpor ti Jepang. Tekanan bantalan maksimum bantalan nyaéta 270n / mm2, beban dinamis 140n / mm2, laju maksimum nyaéta 5m / s, koefisien gesekan nyaéta 0,02 ~ 0,07, suhu kerja nyaéta - 200 ° C nepi ka 280 ° C, sareng daérah ngantunkeun ngirangan setrés nepi ka maksimal nahan beban gurat ageung, Manjangkeun umur duanana silinder sareng segel.

C. Segel batang piston diwangun ku cincin debu, cincin segel batang piston sareng panyangga hidrolik, anu sacara efektif tiasa nyegah kabocoran minyak hidrolik tina batang piston. Cingcin debu mangrupikeun cingir-debu lip lip ganda. Fungsina pikeun nyegah lebu, kokotor, keusik sareng chip logam tina lebet. Éta pisan nyegah corétan, ngajagi unsur panungtun sareng manjangkeun umur jasa segel. Lip bijil anu berorientasi sedeng ngirangan pilem minyak sésana. Bahan poliuretan mastikeun ciri anu saé dina gesekan garing sareng ningkatkeun résistansi pakean, Kusabab résistansi anu hadé pikeun ozon sareng radiasi anu disababkeun ku kaayaan iklim, umur jasa diperpanjang. Suhu damel ti - 35 ° C dugi ka 100 ° C, sareng laju permukaanna kirang ti 2 m / s. Cingcin sealing utama batang piston nyaéta segel jinis lambey sareng dua lambey sealing sareng pas dina diaméter luar. Kusabab pelumas tambahan antara dua biwir, éta pisan nyegah gesekan garing sareng anggo, nolak pangaruh sareng ékstrusi, sareng ningkatkeun kinerja panyegelan dina tekanan enol. Tekanan damel nyaéta 40MPa, suhu damel nyaéta - 35 dugi 110 ℃, sareng laju permukaanna kirang ti 0,5m / s. Fungsi panyangga hidrolik nyaéta nyerep pangaruh sareng tekanan turun naek dina beban anu tinggi, ngasingkeun cairan suhu tinggi, sareng ningkatkeun daya tahan segel. Tekanan puncak tiasa ngahontal 100MPa. Kusabab alur bentuk khusus dina lambey ngésér anu tiasa ngaleupaskeun tekanan deui, éta tiasa ngaleungitkeun tekanan antara cingir panyegelan sareng panyangga batang buttress anu tiasa dialihkeun, sareng mindahkeun tekanan anu kabentuk antara segel utama sareng segel panyangga deui ka sistem.

D. Bél silinder didamel tina waja paduan 27SiMn kalayan kakuatan tinggi, bentuk alit sareng beurat enteng, diasah sareng digulung dugi ka permukaan anu luhur, supados ngaleutikan gesekan internal sareng manjangkeun umur jasa segel.

E. Piston standar nyaéta casting ku dua kasentétan cocog sareng rod piston. Piston dikonci pageuh ku benang sekrup antara nut sareng nut piston, supados mastikeun padamelan anu dipercaya dina tekenan sareng bagian anu luhur. Sadaya segel piston diimpor produk Parker sareng NOK. Duanana tungtung piston dipasang ku cincin kokotor kandel 4 mm tina PTFE. Kusabab éta ngagaduhan fungsi immersion impurity, minyak tiasa dicegah tina rusak sabab pergaulan sareng zat éksternal, supados mastikeun yén segelna ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng tiasa maénkeun peran panungtun sareng pangrojong. Cingir anu ngadukung ngagaduhan kapasitas bantalan tekanan tinggi, anu tiasa ngaleungitkeun sadayana logam kana kontak logam antara piston sareng blok silinder, nyayogikeun kapasitas bantalan gurat anu luhur, nyerep dampak, ningkatkeun area kontak sareng ngahindarkeun blok silinder. Segel piston ngadopsi segel OK terbuka pikeun Pak, anu ngagaduhan kaunggulan résistansi kana beban dampak, résistansi gesekan rendah sareng instalasi sederhana. Kusabab kinerja bahan khusus tina ring segel, éta ngagaduhan kamampuan anti ékstrusi anu kuat dina tekenan luhur sareng clearance ageung, sareng tekanan kerja dugi ka 50MPa.

F. Kantong panyangga nganggo rongga rod mangrupikeun leungeun baju anu dipuseurkeun, anu sacara otomatis tiasa nyaluyukeun konsentrisitasna, sareng kusabab aya celah anu ageung antara panangan panangan sareng piston, tekanan awal tiasa dikirangan. Plunger panyangga nyoko kana wates bola waja, anu tiasa ngambang. Kantong panyangga sareng panyangga terjun gaduh ciri anu ngambang. Ku alatan éta, éta tiasa ngagaduhan celah panyangga alit pisan, sacara otomatis ngajajarkeun tengah sareng ngaleungitkeun pangaruh kasalahan poros koaksial. Kinerja panyangga anu saé, anu tiasa ngirangan noise sareng beban dampak sareng manjangkeun umur jasa mesin.

Aplikasi

Excavator Hydraulic Cylinder
Excavator Hydraulic CylinderExcavator Hydraulic Cylinder


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • HSG01-E Series Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik HSG01-E Series

      Detil Produk tipe rékayasa hidrolik silinder hidrolik silinder hidrolik tipe tunggal piston tipe tunggal, anu ngagaduhan karakteristik struktur saderhana, operasi anu dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa anu gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés. Panilitian sareng Desain 1. Perusahaan urang gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun ...

    • Piston Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Piston

      Detil Produk: 1. Silinder hidrolik bénsor The silinder bore bakal dipilih numutkeun tekanan kerja, suhu damel, kaayaan damel sareng sarat-sarat khusus anu sanés. 1.1 Tabung Silinder: tabung baja seamless presisi anu digambar tiis, tabung baja seamless panas digulung, tabung palsu. 1.2 Bahan Tabung: SAE1020 (20 #), SAE1045 (45 #), 16Mn (Q345B), 27SiMn, jsb. 1.3 Kasar permukaan: R0.16-0.32μm 1.4 Di jero Chromating: Upami diperlukeun, bak jero bakal dikromasi. 2. Batang piston 2.1 Rod Bahan: 35 #, SAE1045 (45 #) ...

    • Loader Hydraulic Cylinder

      Silinder Hidrolik Loader

      Detil Produk 1. Hal ieu utamina urang ed pikeun penggalian ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃). Fitur Utama 2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: seleksi bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng iklan ...

    • Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

      Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

      Detil Produk 1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab tingkat aliran ...

    • Hydraulic Flap Telescopic Cylinder

      Silinder Teleskopis Flap Hidrolik

      Detil Produk Flap hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat unloading bahan modéren. Salami éta dicadangkeun, éta sacara otomatis sareng langsung tiasa ngabongkar bahan. Efisiensi ngabongkar pisan tinggi sareng lebu kirang. Dumper kedah ngamimitian motor stasiun hidrolik supados panangan tekanan naék kana posisi anu luhur, teras mobil gondola anu dieusian pinuh ditarik ku mesin shunting gerbong anu beurat, sareng éta ayana dina balok pendukung mobil dumper. Vibrator plat tukang nyaéta ...