• head_banner

Jack Gunting Mobil

  • Car Jack

    Mobil Jack

    Detil Produk 1. Struktur jack gunting Éta diwangun ku dasar, sapasang panangan panangan handap, sapasang panangan panangan luhur, pelana, bantalan pesawat, kacang, cangkang, batang pin sareng batang sekrup. Tepi sapasang panangan panangan luhur dirobih ka jero janten kaku, sareng tungtung na kabentuk janten gir na meshed; ujung sapasang panangan panangan anu handap dihurungkeun ka luar janten tulang rusuk anu nguatkeun, sareng ujungna kabentuk janten roda roda gigi sareng meshed. 2. Prinsip jack gunting The ...