• head_banner

Tentang Kami

about us

Diadegkeun nyaéta 1998, Shandong Wei Run Industrial Manufacturing Co., Ltd. Perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi Liaocheng, Propinsi Shandong, éta ngaliput legana 68956 méter pasagi sareng luas konstruksi 39860 méter pasagi. Aya 327 pagawé, kalebet langkung ti 52 tanaga propésional sareng téknis. Total aset 83 juta yuan sareng pendapatan penjualan taunan 200 juta USD.

Silinder hidrolik kami utamina dianggo pikeun loader, steering loader, platform angkat, treuk sampah, dump truck, trailer, harvester, sareng seueur mesin konstruksi. Tiasa ngajantenkeun kabutuhan sareng gambar anjeun. Nampi OEM sareng ODM.

Perusahaan kami mangrupikeun produsen sareng éksportir anu paduli kana desain, pamekaran sareng produksi silinder teleskopis sareng hidrolik. Fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin total kapuasan konsumén.

Produk kami tina tatanén dugi ka otomotif sareng unggal industri, produkna dirancang pikeun minuhan sarat nungtut konsumén. OEM sareng ODM ditampi. Garis produksi dikembangkeun kusabab urang ngartos kabutuhan kinerja profesional sareng daya tahan.

 kami anu nyayogikeun utama manufaktur mobil domestik enterprised sapertos Cina Zhongqi, Shanxi Zhongqi, FAW, Hongta, Chongqing Changan, jsb. Produk kami diékspor ka USA, Rusia, Polandia, Vietnam, Italia, Ukraina, Romania, Australia, Kanada, Koréa Kidul, Malaysia sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. sareng ditampi sacara lega pikeun kualitas luhur.jeung reliabilitas. Perusahaan parantos netepkeun sistem jasa pangguna anu sampurna, nyayogikeun wareg sareng dina waktos pre-sale, sale and after sale service. Shandong Wei Run Industrial Manufacturing Co., Ltd. tulus ngaharepkeun ngariung sareng anjeun, sareng maju kalayan saling nguntungkeun sareng pamekaran umum!

aboutus

 Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

aboutus

aboutus