Kami Nyayogikeun Kualitas Tinggi

Parabot Kami

  • Truck Telescopic Hydraulic Cylinder

    Silinder Teleskopis Hidrolik Silinder

    Detil Produk 1. Silinder hidrolik Teleskopis disebut ogé silinder hidrolik multi-tahap. Éta diwangun ku dua atanapi multi-tahap silinder piston, utamina diwangun ku sirah silinder, laras silinder, leungeun baju, piston sareng bagian sanésna. Aya palabuhan inlet sareng outlet a sareng B dina dua tungtung laras silinder. Nalika minyak lebet port a sareng minyak mulih ti port B, piston tahap munggaran kalayan luas épéktip anu langkung ageung didorong, teras piston tahap kadua anu langkung alit ngalih. Kusabab tingkat aliran ...

  • Loader Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Loader

    Detil Produk 1. Hal ieu utamina urang ed pikeun penggalian ageung sareng sedeng. Éta cocog pikeun kaayaan tekanan maksimal 350 kgf / cm ^ 2 sareng suhu - 20 ℃ - 100 ℃ (spésifikasi daérah tiis nyaéta - 40 ℃ - 90 ℃). Fitur Utama 2.a. Ukuran alit, beurat enteng sareng kakuatan tinggi: seleksi bahan, téknologi pamrosésan sareng téknologi las tina awak silinder sareng rod piston diadopsi numutkeun kakuatan, desain kacapean sareng iklan ...

  • HSG01-E Series Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik HSG01-E Series

    Detil Produk tipe rékayasa hidrolik silinder hidrolik silinder hidrolik tipe tunggal piston tipe tunggal, anu ngagaduhan karakteristik struktur saderhana, operasi anu dipercaya, rakitan anu gampang sareng pamiceunan, pangropéa anu gampang, alat panyangga sareng sababaraha modeu sambungan. Hal ieu utamina dianggo dina mesin konstruksi, transportasi, pengiriman, angkat mesin, mesin pertambangan sareng industri sanés. Panilitian sareng Desain 1. Perusahaan urang gaduh 6 insinyur kalayan 20 taun, 40 taun ...

  • Excavator Hydraulic Cylinder

    Silinder Hidrolik Excavator

    Detil Produk 1. séri Ékskavator dobel dobel silinder hidrolik tunggal dipaké salaku résiprési gerak gerak linier dina sistem hidrolik excavator. Silinder hidrolik séri PC mangrupikeun jinis produk silinder hidrolik ékskavator anu ditalungtik khusus sareng didamel ku Komatsu sareng téknologi Kayaba Jepang. Éta ngagaduhan karakteristik tekanan kerja tinggi, kinerja anu dipercaya, pamasangan anu merenah sareng pembongkaran, pangropéa anu gampang sareng alat panyangga. Sadaya segel ieu ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Pedaran ringkes :

Diadegkeun nyaéta 1998, Shandong Wei Run Industrial Manufacturing Co., Ltd. Perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi Liaocheng, Propinsi Shandong, éta ngaliput legana 68956 méter pasagi sareng luas konstruksi 39860 méter pasagi. Aya 327 pagawé, kalebet langkung ti 52 tanaga propésional sareng téknis. Total aset 83 juta yuan sareng pendapatan penjualan taunan 200 juta USD. Silinder hidrolik kami utamina dianggo pikeun loader, steering loader, platform angkat, truk sampah, dump truck, trailer, harvester, sareng seueur mesin konstruksi. Tiasa ngajantenkeun kabutuhan sareng gambar anjeun. Nampi OEM sareng ODM.

BERITA

  • Anu Dipaké Pikeun Silinder Hidrolik

    Silinder hidrolik umumna ngarujuk kana silinder hidrolik. Silinder hidrolik mangrupikeun jenis aktuator hidrolik anu ngarobah énergi hidrolik kana énergi mékanis sareng ngajantenkeun gerakan sanyawa linier (atanapi gerak ayun). Éta saderhana dina struktur sareng tiasa dipercaya dina operasi. Iraha ...

  • Kumaha Disesuaikan Silinder Hidrolik

    Silinder hidrolik, kanyataanna, mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina alat mékanis. Sakuduna nyumponan sarat dorong, stroke, rohangan instalasi sareng ukuran instalasi sadaya alat. Struktur kompak khusus mesin konstruksi, wates silinder ketat pisan. Saatos d ...

  • Kumaha Ngajaga Silinder Hidrolik

    Laksanakeun padamelan anu saé dina meresihan, hoyong damel padamelan anu hadé dina pangropéa silinder hidrolik, maka éta kedah ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngabersihkeun. Ieu aspek anu penting pisan, silinder hidrolik dina prosés panggunaan jangka panjang bakal ngahasilkeun seueur lebu sareng noda, upami henteu diberesihan dina waktosna, éta bakal ...